U lekker laten lopen is ons doel.

  • Over ons

Over ons

Wij zijn Johan en Maria Veerbeek. Samen runnen wij Westland Orthopedie, Van Dalen Voet&Schoencentrum en Ortho Active. Met een mooi team van zo’n 45 medewerkers zorgen we voor oplossingen voor kleine en grote beperkingen in uw dagelijks leven. Wij doen er alles aan om u te adviseren in en te begeleiden bij een orthopedisch hulpmiddel dat het best bij u past. Én maken deze met liefde voor u. Het stemmetje dat altijd in ons achterhoofd fluistert: “Stel dat deze klant je vader of moeder was….”, geeft ons de drive om tot het uiterste te gaan. Alleen het best passende hulpmiddel is goed genoeg. Met een persoonlijke service die heel ver gaat. U de dagelijkse dingen weer laten doen, dat is waar het ons diep in ons hart om gaat!

 

Al ruim 70 jaar een begrip in de regio

Van Dalen Voet & Schoencentrum al ruim 70 jaar een begrip in de regio

De oorsprong van Van Dalen Voet & Schoencentrum bevindt zich in een Van Dalen schoenwinkel aan de Pr. Hendrikstraat in Naaldwijk.
Vanaf 1946 hield Dhr. Marinus van Dalen sr. zich achterin de winkel bezig met het repareren van schoenen en het maken van maatschoenen. Dit gedeelte van de winkel draaide hij volledig alleen, van het maken van leesten, patronen et cetera tot volledige maatschoen.

Lees meer


Kernwaarden

kernwaarden

De visie van Van Dalen Voet&Schoencentrum is vertaald in een slogan als afkorting van álle kernwaarden: “Van Dalen Voet&Schoencentrum biedt u COMFORT”:

Lees meer


Werken bij Van Dalen Voet&Schoencentrum

Werken bij Van Dalen Voet&Schoencentrum 

Van Dalen Voet&Schoencentrum is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van (orthopedische) schoenen en steunzolen. Onze schoenwinkel met prachtige comfortschoenen van diverse merken en werkplaats bevinden zich aan de rand van het centrum van Delft.
Voor orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen, orthesen, elastische kousen en fysiotherapie werken wij als één bedrijf samen met Westland Orthopedie.

Lees meer


De medewerkers

Orthopedisch Schoenadviseur


 

Adviseur comfortschoenen


Medewerker Afdeling Productie


Medewerkers Bedrijfsbureau


Kwaliteitszorg & ICT


Marketing & Communicatie

 

Click to listen highlighted text!